fogszabályozás Szeged, fogszabályozás Kecskemét, fogszabályozás Hódmezővásárhely, fogszabályozás gyerekeknek, fogszabályozás kicsiknek és nagyoknak, fogszabályzó, fogorvos

Sikersztorik

Sikersztorik

"A Relax Dental Implantologiai és Esztétikai Fogászati Központot több szempontból is ajánlom. Amikor besétáltam a rendelőbe egy barátságos hangulatú, pácienscentrikus környezetben találtam magam. A professzionális módon kialakított időpontfoglalásnak köszönhetően a megbeszélt időpontban el is kezdődött a kezelésem.

A kezelő fogorvos Dr Varga Csaba, kedves, segítőkész, alázatos és egyenlő partnerként kezel, magas szintű tudással rendelkezik. Azonnal lehet érezni más rendelőkkel és orvosokkal szemben, hogy itt tényleg profi csapat fog azon dolgozni, hogy a páciens minden vágyát teljesítsék. A kezelésem előtt egy részletes tájékoztatást kaptam nemcsak a fennálló problémáról, de a lehetőségeimről is. Több fogamat kezelték már ebben a rendelőben, de egyszer sem éreztem fájdalmat vagy bármilyen kellemetlenséget. A kezelés folyamán 100%-os figyelem helyeződik a páciensre, majd annak befejezését követően egy barátságos hangulatú tájékoztatás/tanácsadás következik a jövőbeni ellátás szükségességére vagy annak elkerülésére vonatkozóan.

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelővel és Dr Varga Csaba fogszabályzó szakorvossal. Korábban ezt a nagyfokú figyelmet és professzionális ellátást máshol nem tapasztaltam, így mindenkinek csak ajánlani tudom!"

"A mai napon befejeződött a fogszabályzásom és levételre kerültek a készülékek. Az eredménynek nagyon örülök, mivel a szabályozás megkezdése előtt csak a jobb oldalon tudtam rágni, a balon foghiányom, keresztharapásom és összességében mélyharapásom is volt.A kezelés alatt ezeket mind orvosolni lehetett, ezáltal tökéletesen tudok rágni, nem kellett fogat beültetni és persze tökéletesen szép mosolyom is lett! A vizsgálatokra mindig örömmel érkeztem, mivel azok jókedvűen zajlottak, nem volt soha semmilyen negatívum, de kedvesség és szakértelem igen!"

“A fogaim rendezetlensége miatt mindig is szerettem volna fogszabályzót. Így ismertem meg a Kecskeméti rendelőben Csaba Doktor Urat. A fogszabályzó eleinte kellemetlen volt, de azután már úgy megszoktam, hogy nem is zavart. Fogszabályzóval a fogmosás is bonyolultabb, erre is oda kellett figyelni. Minden vizsgálatnál lehetett új színt kérni a fogszabályzóra, én szinte mindig zöld színt kértem. Mindenki nagyon kedves volt, és a végeredmény szuper lett, amit ezúton is köszönök!” Nagyon örülünk Ádám, hogy megosztottad velünk az élményeidet és a visszajelzésedet. Gratulálunk, hogy a fogszabályzóval járó kihívásokat sikeresen teljesítetted és végre olyan a fogsorod, amilyet mindig is szerettél volna!

,,Évek óta rettegtem mosolyogni, főképp fényképezőgép közelében, pedig imádok nevetni. Nagyon boldog voltam, mikor megtudtam, Hódmezővásárhelyen is elérhető Doktor Úr által fogszabályozó kezelés. A konzultációk alatt biztonságban éreztem magam, a jó hangulat, családias légkör miatt élmény volt minden találkozás. A kezelés időtartama hamar elrepült, a végeredmény egy tökéletes és magabiztos mosoly, mely családom és ismerőseim körében is folyamatosan dicséretet kap. ’’

“Teljes mértékben elégedett vagyok a kezelés végeredményével, ezt a barátaim és a családom visszajelzései is megerősítették. Mélyharapásom volt és emiatt döntöttem a fogászati kezelés mellett. Mindemellett kisebb esztétikai problémám is volt. A kezelés során ezeket a problémákat sikeresen orvosoltuk. A doktor úr szakértelme megkérdőjelezhetetlen, a konzultációk pedig mindig jó hangulatban zajlottak.”

Beáta története egy igazi fogszabályozós sikersztori! Fontos számára az egészsége, így szerette volna megelőzni a fogínysorvadást. Ezért is vágtunk bele együtt a kezelésbe. A kétéves folyamat gyorsan elrepült és a tökéletes mosoly, aminek a kezelés végén büszke tulajdonosa lett, elégedettséggel és boldogsággal tölti el.

Lilla története tökéletes példa arra, hogy felnőttkorban is megéri belevágni a fogszabályozásba! Eleinte tele volt kételyekkel a kezeléssel kapcsolatban, azonban elmondása szerint a megnyugtató személyiségemmel és hozzáértésemmel sikerült átlendítenem a kezdeti félelmeken. A másfél éves kezelés gyorsan elrepült és az eredmény, Lilla tökéletes mosolya magáért beszél. Megérte közösen elindulni ezen az úton!.

 

 

 

Pácienseim mondták rólam

"Türelmes, hozzáértő, precíz. A legkiválóbb fogorvos!"

Maria

"Fogszabályozásom alatt végig türelmes, segítőkész, es kedves, de ami a lényeg..A végeredmény..Minden pillanat értelmet nyert."

Ildikó

"Egy rendkívül kedves,szimpatikus nagy tudással és hivatástudattal rendelkező fogorvost ismertem meg személyében. Én boldog vagyok ,hogy fogszabályozásomnak ő a kezelő orvosa. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

Ágoston

"Lelkiismeretes, türelmes, rendkívül jó szakember, ahogyan egy másik véleményíró említette: valódi hivatástudattal. Csaba hozzáállása olyan a pácienseihez, hogy az ember nem hogy nem fél a fogorvostól többé, hanem kifejezetten várja, mikor mehet a következő rendelésre. Köszönök mindent!"

Barnabás

I am a medical student here in Szeged. Dr Varga Csaba is one of the most professional and empathetic dentists with good doctor patient communication skills. Having lived in 3 countries it’s safe to say he is highly skilled and knowledgeable and makes the experience fun. Highly recommend him.
Thank you doc!

Alok

Foglaljon hozzánk időpontot még ma!

 Hódmezővásárhely, Hóvirág utca 2.

Időpontot foglalok

 Dr. Katona Dent
 Hódmezővásárhely, Hóvirág utca 2.
 +36 30 820 1288

 Kecskemét, Dobó István krt. 11.

Időpontot foglalok

 Relax Dental Implantologiai és Esztétikai Fogászati Központ
 Kecskemét, Dobó István krt. 11.
 +36 70 452 6803

 Szeged, Kálvária sugárút 14.

Időpontot foglalok

 Szent Gellért Orvoscentrum
 Szeged, Kálvária sugárút 14.
 +36 70 331 2346

Kérdése van?

Mi segítünk!

CAPTCHA